by sandra
Sandra Poca

Visc i treballo des de fa més de vint anys a la Vall de Ribes, una zona de muntanya envoltada d’una immensa natura amb cels clars i espectaculars llunes, però sobretot amb llargues tardes d’hivern que em passava experimentant entre pintures, acrílics, aquarel·les, colors…

Mentre canviava bolquers i aixecava d’entre les runes un petit hotel rural que vaig poder decorar sencer, em va sorprendre una nova passió, la decoració.

Vaig descobrir la pintura, el fang o la fusta com a materials per crear, vaig fer catifes, mantes i vaig treballar artesanalment tot el què passava per les meves mans…..

taller poca cosa
taller poca cosa
taller poca cosa

I ja seriosament vaig fer un curs de restauració de mobles.

Els mobles antics expliquen una història i m’agrada donar-los una nova vida perquè en visquin una altra, així va néixer POCA COSA BY SANDRA.

Amb infinitat d’objectes de totes les èpoques i indrets, reciclats, pintats, entelats, transformats i amb una nova història per a contar.

EL TALLER és el centre de l’univers de POCA COSA BY SANDRA, allí arriben fustes de deixalleria, mobles sense ús, roba vella, caixes de fruita, pals, pedres…

taller poca cosa

Qualsevol cosa que pugui servir, i amb l’objecte a les meves mans, la inspiració es desperta. I comença el procés de transformació que un client o amic m’hagi demanat i que compleixi amb les seves necessitats.

taller poca cosa

Des de l’estiu del 2021 col·laboro amb una petita ONGD sanitària a la zona de de l’Alta Casamance, al Senegal, Projecte Tabassaye.

Seguint el seu lema GUARIR – ESTIMAR – EMPODERAR.

El meu petit granet de sorra amb els nens del Projecte Tabassaye